Dobrodosli na DebConf11

Saznajte vise o DebConf11 Registracija
Kako stupiti u kontakt Mapa za printanje
Kako doci do Banja Luka Od autobuse stanice do hotela/venue-a

Novosti

Zapis sastanka predstavnika DebConfa i vlade

01. Juni 2011.

Ministar nauke i tehnologije, prof. dr Jasmin Komic primio je u ponedjeljak, u 11.00 casova delegaciju DebConfa, u kojoj su bili dr. Moray Allan (Edinburg), Holger Levsen (Hamburg) i predstavnik udruge "DIVA" iz tuzle, Adnan Hodzic. Povod sastanka je razgovor o aktivnostima u vezi organizacije DebConf-a u Banja Luci, koja ce se odrzati u julu mjesecu ove godine. Zapis mozete naci na stranici Documentacija.

Sponzorski paketi su promjenjeni

15. Maj 2011.

Nakon diskusije, tim za sponzorstvo se jednoglasno slozio da se zahtjevi pojedinih sponzorskih paketa promijene. Izmenjeni sponzorski paketi se mogu pronaci na stranizi za Sponzorstvo . Izmene ukljucuju minimalni limit monetarnog placanja/donacije, uduplana cijena Bronzanog paketa, te povecana cijena za Platinum paket do 25.000€.

Rok sponzorske registracije produzen

09. Maj 2011.

Krajnji rok sponzorske registracije za DebConf11 je produzen do 19. maja. Razlozi za produzavanje roka mozete procitati na oficijalnom DebConf blogu. Instrukcije za registraciju se mogu naci na stranici Registracija. Regularna registracija, kao i uvijek ce biti dostupna do kraja konferencije.

Registracije za DebConf11 su otvorene!

08. April 2011.

Dragi gosti, posjetioci i suradnici,
zelimo vas obavijestiti da su registracije za ovogodisnju konferenciju od danas otvorene. Detaljne instrukcije za proces registracije se mogu naci na stranici Registracija. Iako se osnovne registracije nece zatvoriti do kraja konferencije, sponzorirane registracije ipak imaju kranji rok. Ukoliko se zelite prijaviti za sponzorsko pokroviteljstvo, molimo vas da to uradite prije 8. maja 2011. godine. Ukoliko imate daljna pitanja u vezi registracija, molimo vas da ih proslijedite na registration@debconf.org
Vidimo se u Banja Luci!

Poziv za radove!

08. April 2011.

Pozivamo vas na prijave za radove, prezentacije i diskusije za DebConf11. Prijave ne moraju biti ogranicene na tradicionalna predavanja, brojni su nacini na koji mozete pomoci kao sto je predavanje tehnickog rada, drzanje govora tehnicke prirode, odrzavanje debate, odrzavanje sastanka, umjetnicka instalacija ili nekim drugim nacinom koji ste smislili. Krajnji rok prijave rada je 8. may 2011, do 23:59 UTC. Za vise informacija posjetite stranicu Poziv za radove.

Brosure za nase sponzore su gotove!

23. Februar 2011.

Ovogodisnje brosure za zainteresovane individualce i kompanije koje zele podrzati nasu zajednicu, ali i samu konferenciju, su sada dostupne na nasoj stranici. Brosura je dostupna na engleskom i bosanskom jeziku, ali i u tri razlicita kvaliteta, za oba jezika. Brosure mozete naci na stranici Dokumentacija