Placanja i donacije za DebConf11

Postoje dvije organizacije koje mogu prihvatiti uplatu za DebConf11, FFIS u Evropskoj Uniji i SPI u SAD-u. Obje se mogu koristiti za uplatu. Ostale donacije se poticu i mogu se obaviti istim putem.

Posto cemo trositi novac u eurima, direktna uplana u eurima na FFIS ce umanjiti trosak za DebConf.

Ukoliko vam nije jasno koliku kolicinu novca morate uplatiti, molimo vas da posaljete mail na registration@debconf.org.

FFIS - Njemacka (za transfer novca u eurima)

FFIS prihvata direktan SWIFT bank transfer u eurima u vecini Evropskih banaka. Tokom transfera, molimo vas da u polje namjenjeno za komentare upisete "uplata posjetioca/donacija za DebConf11", kao i ime(na) posjetioca. Potrebne su vam slijedece informacije:
Identifikacioni broj banke (BLZ): 280 501 00
Banka: Landessparkasse zu Oldenburg
Racun: 10126407
SWIFT: BRLA DE 22
BIC: BRLA DE 21 LZO
IBAN: DE84 2805 0100 0010 1264 07
Banka se nalazu Oldenburgu, Njemackoj.

Za vise informacija, posjetite FFIS stranicu za donacije. FFIS blagajnik se moze kontaktirati, u slucaju specijalnih/alternativnih metoda placanja.

SPI - SAD (za transakciju sa Americkim dolarima)

SPI se moze platiti kreditnom karticom putem click&pledge. Postoje dvije forme, jedna za posjetioce i jedna za donacije. Click&pledge se moze korititi za internacionalne uplate. Ukoliko ne placate u dolarima, predlazemo da uplatu izvrsite na FFIS kako bi umanjili nase troskove. Ukoliko kartica nije prijavljena na vase ime ili vi placate za vise posjetilaca, molimo vas da stupite u kontakt sa registration@debconf.org.

The SPI blagajnik se moze kontaktirati, u slucaju specijalnih/alternativnih metoda placanja.