Dolazak do Banja Luke

Dolazak do Bosne i Hercegovine

Pronalazenje najboljeg puta do Banja Luke, nekima moze predstaviti problem

  • KOPNENI PUT: Dolazak do Banja Luke kopnenim putem je opcija za gradjane Evrope i zapadne Azije. Ukoliko ste gradjanin EU predlazemo da koristite ispod navedenu stranicu za planiranje puta najboljeg za vas (eksterni izvor).

  • ZRACNI PUT: Nazalost Banja Luka ima mali aerodrom sa samo par regularnih letova, obicno iz susjednih gradova. Zbog toga predlazemo da sletite u Zagreb, nakon cega mozete uzeti autobus do Banja Luke, put koji traje oko 3 sata. Za pronalazenje najboljeg avio puta predlazemo da koristite navedenu stranicu sa internacionalnim kodom vaseg aerodroma, sa Zagrebom ka vasom finalnom destinacijom:

Koordinacija puta

Neki od nasih gostiju su zainteresovani za koordinirani put u grupama. U tom slucaju dodajte se na slijedeci spisak na nasem wiki-ju (en):

U slucaju da planirate doci prije oficijalnih datuma konferencije, dodajte se ovdje.

Dolazak do Banja Luke

Procitajte slijedece wiki stranice (en) za detaljno objasnjenje gdje ici nakon dolaska. Izaberite lokaciju sa koje stizete:

U gradu

Kada stignete morat cete se prijaviti u hotel, ali i na nas frontdesk u Banskom Dvoru, odvojeno. Red kojim to obaviljate je nevazan, ali predlazemo da se prvo prijavite u hotel kako bi ostavili vase kofere. Recepcija u hotelu je otvorena 24/7. Jedan od organizatora ce biti prisutan kako bi vas prijavio kao 'posjetioca konferencije'. Nakon prijave u hotel proslijedite da se prijavite na frontdesk u Banskom Dvoru. Frontdesk Banskog Dvora radi od 09:00 do 00:00 u ponoc za vrijeme kampa, a za vrijeme konferencije od 09:00 do 02:00. Sve informacije o planu i programu, hacklabovima i workshopovima se mogu naci ovdje.

Kontakt informacije

Sve kontakt telefone i email adrese mozete naci na stranici Kontakt.

Mape

Manje mape koje je napravio Lokalni Tim:

Korisni linkovi (wiki stranica na engleskom jeziku)

Drugi korisni linkovi (eksterni)